Vegetariske færdigretter

Er du ude efter vegetariske færdigretter? Så har vi produktet til dig. Vores Thai Cubes er utroligt populære landet over, og derfor har vi valgt at lave en kødfri vegansk version af dem. Vores Green Cubes er bygget på samme fundament som vores øvrige produkter – nemt, hurtigt og lækkert, og du kan lave dem i mikroovnen på blot 6 minutter. Derudover har vi, som noget nyt, lanceret Gyoza. De kan også tilberedes i mikroovnen, bare med en skvis vand i cuben, luk låget til og giv dem 3-4 minutter. Så har du en lækker snack til hele familien.


Topbanner Green Cubes

Vegetar færdigretter3D Pack KJ GC Red Curry Veg Right
Red Curry Vegetable
Køb her
Green Cube Facing 2 Sides Fritlagt WEBSITE
PLANT-BASED PANANG CURRY
Køb her
3D Meatzero Greencube Front Spicy Re
Sesame Gyoza with Sesame sauce
Køb her
3D Meatzero Greencube Front Teriyaki Re
Teriyaki Gyoza with Teriyaki Sauce
Køb her

Lækre vegetar færdigretter

Lige nu har vi tre lækre varianter af vores vegetar færdigretter. Green Cube Thai Basil Sauce, Green Cube Savoury Yakisoba Vegetables og Green Cube Plant-based Panang Curry. De besidder alle den samme lækre cremede smag som vores Thai Cubes, blot uden kødindholdet. Så selvom du ønsker at spise mindre kød, eller helt holder dig fra det, så kan du altså også nyde en nem og hurtig vegetarisk færdigret. Vi er sikre på, at der er en vegansk færdigret version lige til din smag.

Vores nyeste skud på stammen er Plant-based Panang Curry. Med to ud af fem chili på vores ”stærkhedsskala”, får du en let og mild vegansk færdigret med samme lækre smag som Thai Cube-versionen.

Ønsker du bare et kødfri alternativ?

Du behøver selvfølgelig ikke være vegetar eller veganer for at kunne lide vores Green Cubes. I stedet kan det bare være et godt alternativ i løbet af ugen, for dig der gerne vil spise mindre kød. Vores veganske færdigretter er uden kød og propfyldt med grøntsager (op mod 38% af indholdet), så du har altså mulighed for at få dig et sundere alternativ til mange andre frosne færdigretter.

Prøv vores Savoury Yakisoba med 38% grøntsager. Den kendetegnes ved indholdet af en sødlig, krydret sauce – eksempelvis Worchester sauce eller soyasauce. Det har længe været en populær ”street food”. Vores Savoury Yakisoba Green Cube giver dig oplevelsen af et rigtigt asiatisk gadekøkken.

Asiatisk-inspireret vegansk færdigret

Alle vores Green Cubes er asiatisk-inspireret, så du kan få dig et kødfrit måltid, som stadig er lækkert, aromatisk og tilfredsstillende for dine smagsløg. Thai Basil eksempelvis, kommer fra det sydøstlige asien og er en meget traditionel ingrediens i denne del af landet. Der findes mange forskellige varianter af basilikum, men denne har en stærkere profil end den typiske variant vi kender fra supermarkederne. I vores Green Cube Thai Basil får du altså et hint af lækker ”spice” i en mild, krydret og lækker sammensætning.

Vores Green Cubes giver dig muligheden for at vælge en lækker vegetarisk færdigret, som har rødder i det asiatiske køkken.